ČESTA PITANJA

Početna Česta Pitanja

 • Zašto baš da izaberete nas?

  Naša firma je prilično nova u ovom regionu, pa nam je vaša preporuka vrlo bitna. Sigurni smo da ćemo je i zaslužiti sa odnosom cene i kvaliteta kakve nećete naći nigde u Srbiji.

 • Da li možemo uživo da popričamo o detaljima?

  Naravno! Tako ćemo najbolje da se upoznamo sa vašim zahtevima i da smislimo plan koji vam najviše odgovara. Ako ste u Beogradu, kontaktirajte nas da se dogovorimo oko termina.

 • Šta je domen

  Domen je niz slova u obliku (nazivsajta.com) koji vodi do određene lokacije na internetu. Najčešće se koriste nastavci .com, .net i .org, a deo teksta pre toga vi sami birate. Domeni se zakupljuju na godišnjem nivou a sa bilo kojim od naših planova prvu godinu dobijate besplatno.

 • Šta je hosting?

  Hosting je skladište podataka uvek povezano sa internetom, na njemu se nalazi ceo sadržaj vašeg sajta. Kada neko ukuca vašu internet adresu (domen) u pretraživač, zahtev se šalje do tog hostinga koji posetiocu vraća prikaz web sajta. Hosting se zakupljuje na godišnjem ili mesečnom nivou a kod nas prvu godinu dobijate besplatno.

 • Kako se vrši uplata?

  Plaćanje naših usluga je moguće obaviti u kešu ako ste u Beogradu, ili uplatom na naš tekući račun. 40%-50% od ukupne cene se plaća u napred a ostatak nakon završenog sajta.